De Samsung Galaxy Ace en Ace 2: Wat zijn de belangrijkste verschillen?

Op zoek naar een toestel maar geen trek om een lening af te moeten sluiten om je smartphone te kunnen betalen? Wellicht is het dan beter om de Samsung Galaxy S4 te laten liggen en te kijken naar de Samsung Galaxy Ace en de Samsung Galaxy Ace 2. Beide toestellen zijn populaire budget opties van Samsung.
De Samsung Galaxy Ace is het goedkoopst van het twee. Voor ca. 140 euro heb je met de Samsung Galaxy Ace al een smartphone met alle features die je van een smartphone mag verwachten: een camera, internetbrowsen, een touch screen en natuurlijk Android. De Ace 2 is met ca. 180 euro iets duurder maar heeft daarentegen betere specs. Wat zijn de belangrijkste verschillen tussen de twee?

De Samsung Galaxy Ace is beter voor telefoongesprekken

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: de Samsung Galaxy Ace is beter voor telefoongesprekken. Dit heeft te mak! en met de batterij. De batterij van de Samsung Galaxy Ace 2 raakt sneller leeg. De Samsung Galaxy Ace heeft echter een bovengemiddelde batterijduur vergeleken met de meeste smartphones.

De Samsung Galaxy Ace 2 is net even iets mooier en sneller

De Samsung Galaxy Ace 2 heeft dan weer als voordeel dat de specs beter zijn dan de Samsung Galaxy Ace. Hieronder zie je een aantal vergelijkingen tussen beide toestellen:

Samsung Galaxy Ace Samsung Galaxy Ace 2
832Mhz single core processor 800 Mhz dual core processor
278MB RAM werkgeheugen 768MB RAM werkgeheugen
3.5 inch scherm (480 x 320) 3.8 inch scherm (800 x 480)
158 MB interne opslagcapaciteit 4 GB interne opslagcapaciteit

De Samsung Galaxy Ace 2 heeft dus een aantal belangrijke voordelen boven de Samsung Galaxy Ace. Deze worden vooral zichtbaar als je veelvuldig gebruik maakt van apps en het opnemen van video’s. Mochten deze zaken echter bijzaak zijn, dan kun je 40 euro besparen door de Samsung Galaxy Ace aan te schaffen. Deze kan namelijk ook alles wat de Samsung Galaxy Ace 2 kan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>