Samsung Galaxy Ace 2 Aanbiedingen

De vernieuwde Samsung Galaxy Ace 2 heeft de zware taak gekregen de originele Galaxy Ace S5830 te doen vergeten. Dit is een zware taak, het origineel is namelijk een van de beste verkochte toestellen van de Zuid-Koreaanse GSM fabrikant aller tijden. Natuurlijk zijn er niet zoveel van verkocht als bij bijvoorbeeld de S, S2 en Note het geval is, maar het gaat toch om miljoenen exemplaren.

Maar goed, de Samsung Galaxy Ace 2 heeft ook alles in huis om een succes te worden. Denk maar aan de dual core processor en het grotere en betere scherm of camera. Wil jij het toestel kopen? Dan kun je deze pagina snel de goedkoopste Samsung Galaxy Ace 2 aanbieding vinden:

Toestel
Uitvoering: Geheugen:
Min. MB Data p/m
100
100 MB
Min. Minuten p/m
100
100 minuten
Min. SMS p/m
100
100 SMS
Max. Toestelprijs
100
100 euro
Max. Prijs p/m
100
100 euro
Providers
Contractduur
Provider Min. / SMS Data Actie p/m Telefoon Gem. p/m

Hierboven wordt automatisch de goedkoopste Galaxy Ace 2 aanbieding samengesteld. We kijken naar effectieve gemiddelde maandprijs en nemen ook de prijs van het toestel bij het abonnement mee.

Gratis Samsung Galaxy Ace 2

Wil je liever een abonnement bij een andere provider of heb je een aantal voorwaarden waaraan jouw ideale abonnement moet voldoen? Gebruik dan onderstaande tool om de goedkoopste aanbiedingen voor jouw abonnement met de Galaxy Ace 2 te vergelijken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>